Broj pregledavanja: 170

VIŠNJAN, 2 VILE U KAMENU 250 M2, SA BAZENOM I UREĐENIM OKOLIŠEM

ID: 26-1
Vikend kuća , prodaja
490.000,00 € 3.704.485,75 kn PDV uključen u cijenu
Površina: 250,00 m²
Grad
Višnjan
Šira lokacija
Višnjan
Cijena/m²
1.960,00 €
Površina
250,00 m²
Katnost
pri,prv /1
Vila u izgradnji u blizini Višnjana sa predviđenim završetkom u 5. mjesecu ove godine. Kuća ima 250 m2 tlocrtne površine, a sastoji se od 4 spavaće sobe sa 4 kupatila, 1 wc-a za goste, 1 vinoteke, dnevnog boravka sa blagovaonom, kuhinje, wellness sa jacuzzi hodromasažnom kadom i saunom. Kuća je vrlo kvalitetno opremljena sa slijedećom opremom: grijanje i hlađenje na toplotnu crpku, odvojena toplotna crpka za toplo vodu, 7 air konvektora za grijanje i hlađenje, podno grijanje i radijartor u kopaonama, instalacija za alarm, vanjski video nadzor, UTP instalacija za wifi pojačala, video portafon.
Oko okućnice se gradi ogradni zid sa strane bazena prema susjedu. U roku 1-2 mjeseca biti će dovršeno uređenje okoliša. Osim bazena i sunčališta vrt će se ukrasiti i zasaditi mediteranskim biljem, a već je posađena tridesetgodišnja ulika. Travnjak je navodnjavan. U dvorištu je predviđeno parkiralište zasuto sivim kamenim pijeskom.
Trenutno se dovršavaju dvije vile koje svaka ima cijenu od 490.000 EURA. U slučaju da postoji interes za kupnju obje vile cijena bi bila povoljnija. Bitan je i podatak da je u cijeni kuće uključen PDV i na takvu se nekretninu ne plaća porez na proment nekretnina od 3%. Uz ove dvije postojeće vile, postoji još jedna parcela za izgradnju sličnog objekta.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.